Gymnastikforeningen Gefion

Holdtilmelding via Klubmodul.

Tilmelding foregår via "først-til-mølle" princippet. Er et ønsket hold fyldt, er det muligt, at tilmelde sig det aktuelle holds venteliste.

I tilfælde af stor tilslutning til enkelte hold, vil Gefion bestræbe sig på, at oprette ekstrahold i det omfang det er muligt.
 
Er der flere hold med for lille tilslutning, kan hold sammenlægges, hvilket kan betyde ændring i træningstider. Afmelder en deltager sin plads på et givent hold, grundet Gefions flytning af træningstidspunkt, refunderes det fulde (indbetalte) sæsonkontingent naturligvis udøveren.
 
Vær opmærksom på, at det ikke er muligt, at tilmelde sig Konkurrence- ,Aspirant-, Talent- og Eliteholdene inden for Idrætsgymnastik direkte på hjemmesiden - disse kan kun tilmeldes efter aftale med Træner, Talentansvarlige eller Cheftræneren.
 
Tilmelding til et hold gælder for en hel sæson, men er bindende for en halv sæson og opkræves i to rater - 1. rate ved tilmelding og 2. rate den 20/1.
 
Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside – www.gymgefion.dk – for yderligere information om de enkelte idrætsgrene i foreningen, samt de vigtigste generelle retningslinjer ved tilmelding.