2021/2022 01.07.2021  -  30.06.2022
Vejledning

Børn og Motion (MOTIO)

Motionsgymnastik

Motionsgymnastik er for børn og voksne, som gerne vil udfordres og afprøve forskellige arter af gymnastikken. Vær opmærksom på at ikke alle hold er tilknyttet instruktører og baseres derfor på selvtræning. Der er et væsentligt element af hygge i holdenes træning, samt ingen krav til træningsmængde eller konkurrencedeltagelse.

Tilmeld/Læs mere - (6)

Svømning (SVØM)

Svømning for børn og voksne. Fra begynder-børn over øvede større børn, til voksne, som ønsker teknisk træning i crawl - evt. til træning mod triatlon el.

En svømmesæson varer som udgangspunkt 20 gange, og inden sæsonstart vil de eksakte datoer blive meldt ud. Der tages dog forbehold for afbud pga. sygdom eller ekstraordinær lukning af svømmehallen.  

Tilmeld/Læs mere - (2)

Springgymnastik (SPRNG)

Springgymnastik

Holdene er for børn, som har lyst til at prøve kræfter med springgymnastik - begyndere såvel som let øvede. Fokus i springundervisningen vil være på indlæring af korrekte teknikker og almindelig kropslig træning og udvikling.

Tilmeld/Læs mere - (2)

Gefion Idrætsgymnastik Basis (BASIS)

Idrætsgymnastik for basis

Holdet er for begyndere, både yngre og ældre børn, som kan lide at røre sig. Der kræves ingen forudsætninger udover en god portion vilje og interesse for en fysisk præget træning. I sæsonens løb vil deltagerne gennemgå en kropslig udvikling af styrke, smidighed, motorik og kondition. Der trænes på de fundamentale elementer i alle idrætsgymnastikkens discipliner.

Her er ingen krav til træningsmængde eller mulighed for konkurrence deltagelse. 
Tilmeld/Læs mere - (10)

Gefion Idrætsgymnastik Konkurr (KONK)

Gefion Idrætsgymnastik Konkurrencehold

Lukket hold: Kan kun tilmeldes efter aftale med træner.

Holdende er for idrætsgymnaster, som ikke ønsker at følge Gefions talentudviklingsspor, men stadig ønsker at træne og konkurrere på højt niveau.

Konkurrenceholdende er inddelt i GymDanmarks Level-system, og tilmelding til de respektive hold, kræver beståelse af relevante "Levels.
Tilmelding for nye medlemmer kan derfor kun ske efter aftale med trænere.
Tilmeld/Læs mere - (5)

Gefion Idrætsgymnastik Aspiran (ASPIR)

Gefion Idrætsgymnastik Aspiranter

Lukket hold: Kan kun tilmeldes efter aftale med træner.

Holdet er for er begyndere, som har erfaring fra lignende sportsgrene, eller et naturligt talent for idrætsgymnastik.

Det er et krav, at udøverne er undervisningsparate og har fysik til at følge træning på et lidt højere niveau end vores Gymleg, Basis og Springhold. I sæsonens løb vil udøverne gennemgå en kropslig udvikling af styrke, smidighed, motorik og kondition. Der trænes på de fundamentale elementer i alle discipliner indenfor idrætsgymnastik.

Tilmeld/Læs mere - (5)

Gefion Idrætsgymnastik Talent (TALEN)

Gefion Idrætsgymnastik Talent

Lukket hold: Kan kun tilmeldes efter aftale med træner.

Disse hold repræsenterer Gefions talentgruppe for idrætsgymnaster. Deltagerne på holdet har gået til konkurrencegymnastik i flere sæsoner, og trænes i efter GymDanmarks ATK for Idrætsgymnastik (Aldersrelaterede træningskoncept).

Gymnasterne forventes at deltage i såvel regionale som nationale mesterskaber, ligesom kvalifikation til GymDanmarks landsholdsbruttogrupper tilstræbes.

Der kan påregnes ekstra udgifter til landsholdstræning - og lejre, såfremt gymnasten kvalificerer sig til dette.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Gefion Idrætsgymnastik Elite (ELITE)

Gefion Idrætsgymnastik Elite (Senior)

Lukket hold: Kan kun tilmeldes efter aftale med træner.

Disse hold repræsenterer Gefions eliteudøvere indenfor mandlig- og kvindelig idrætsgymnastik.

Gymnasterne på disse holdet har mange års erfaring med idrætsgymnastik og deltager i såvel nationale, som  internationale mesterskaber og konkurrencer. 

Der skal påregnes ekstra udgifter til landsholdstræning og -lejre, samt konkurrencedeltagelse.

Tilmeld/Læs mere - (1)