Gymnastikforeningen Gefion

Holdtilmelding via Klubmodul.

Tilmelding foregår via "først-til-mølle" princippet. Er et ønsket hold fyldt, er det muligt, at tilmelde sig det aktuelle holds venteliste.
I tilfælde af  stor tilslutning til enkelte hold, vil Gefion bestræbe sig på, at oprette ekstrahold i det omfang det er muligt.

Er der flere hold med for lille tilslutning, kan hold sammenlægges, hvilket vil få betydning for træningstiderne. Afmelder en deltager sin plads på et givent hold, grundet Gefions flytning af træningstidspunkt, refunderes det fulde (indbetalte) sæsonkontingent naturligvis udøveren.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt, at tilmelde sig Aspirant-, Talent- og Eliteholdene inden for Idrætsgymnastik - disse kan kun tilmeldes efter aftale med Træner, Talentansvarlige eller Cheftræneren.

Gefion byder nye som tidligere medlemmer velkommen.