Børn og Motion
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Børnegymnastik for 3-5 årige piger og drenge

Fokus på motorik og koordination. Kreativ bevægelse, sjove lege og øvelser med og uden redskaber.

Og god start på gymnastikken og intro til idræts- og/eller springgymnastikken.

Holdet er uden forældredeltagelse.

28.08.21 VIGTIG ÆNDRING TRÆNINGSSTED!

Vi har desværre fået meddelse om at der er testcenter i gymnastiksalen på Bellahøj Skole - din træning vil derfor foregå i hal F/G i Grøndals Multicenter, Hvidkildevej 64, 2400 København NV, indtil vi igen kan komme i gymnastiksalen på skolen.

Du er ved at tilmelde
Mandag: 16:00-17:00
30.08.2021
Plads på venteliste
Du bliver nummer 1 af 99 pladser
0,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 0,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 99 på venteliste til HOLD Børn og Motion ( B725 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 48 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 4752 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 2 gange.

Pengene refunderes ikke.